Kako to neko radi

 In Priče za inspiraciju

Često susrecem ljude koji se bave zanimljivim profesijama i hobijima. Mnogi su moji klijenti sa kojima radim na podršci i razvoju posla.

Ta šarena lepeza ideja i interesovanja me jako osvežava i inspiriše da i sama poželim da radim neke od tih stvari.

I, kada Vam se nešto svidja, želite ga još više. Dosetila sam se da sam u Austriji i Nemačkoj kad – kad na TVu nailazila na predivne reportaze o tim interesantnim poslovima. Uživala sam gledajući ih. 
Prosto ne bih mogla da izdvojim šta mi je ostsvljalo najveći utisak: da li osoba koja to radi, atmosfera i uredjenje radnog prostora, mesto u kome čovek živi ( često sela u planinama), ili kao vrhunac, prefinjeni proizvod koji je osmišljen i pedantno i posveceno napravljen.

I onda je moja dosetka išla dalje, pa sam se angazovala da preko kucnog TV paketa dobijem i austrijske i nemacke programe i sa njima neogranicenu mogućnost praćenja tih sadržaja.

Želim da Vam ubuduće u editorijalu Kako to neko radi, predstavim zanimljive profesije i hobije sa idejom da i za Vas budu zanimljive a možda i podsticajne .
Možda Vašoj ideji nedostaje bas ta fotografija da je pokrene i rasplete ceo film 

Leto nas zbog svoje toplote inače usporava u mnogim aktivnostima. S druge strane je idealno za razmišljanje u hladu i analiziranje novih ideja koje taman do jeseni imaju vremena da puste pupoljke u Vašim mislima ?

Sada pogledajte kako jedna dama drži svoj modni atelje u malom mestu na alpskim obroncima ???

tri-slike

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kreativna konekcija
Jezici