Priče za inspiraciju

Od uvek sam zapažala detalje. Čula svaku reč i, volela da posmatram. Tražila sam pouku u svemu što se dogadjalo. Vrlo rano sam naučila da u životu ništa nije izdvojeno i samo. Sve je povezano. Jedno uslovljava drugo i sve naredno zavisi od svega zajedno što je bilo pre njega.

Ako želite da postignete uspešnu karijeru, nije dovoljno da samo na poslu dajete sve od sebe. Morate da odmarate, da se družite, da se kvalitetno hranite, da volite, da čitate, da pazite na šta mislite, da se krećete, da učite i da radite još bezbroj potrebnih,  raznovrsnih stvari.

 A ako želite da neprestano svoj posao dižete na više nivoe, onda morate i Vi zapažati nove detalje i povezivati ih u celine koje će donositi napredak i davati dobre rezultate.

Ove priče koje pišem u blogu su istiniti dogadjaji, razgovori i susreti kroz koje sam prošla. Privukle su mi pažnju zato što mislim da imaju interesantne poruke koje mogu da Vas, makar u mislima, inspirišu na neke nove, produktivne ideje za unapredjenje  posla ali i za dobijanje na raznim životnim kvalitetima.

 Probajte svaki put kada objavim novu priču da u njoj nadjete istinu koja će vas motivisati za mogućnost. Za akciju.

Probajte… to je igra koja ima svrhu da jednog dana mali motiv dočeka dan stvarnosti…

page 1 of 2
Kreativna konekcija
Jezici